Aangenaam!


Ik ben Mayke Mulkens. Geboren in 1972 in de buurt van Nijmegen. Mijn kinderjaren heb ik in het groene en bourgondische Brabant doorgebracht. Inmiddels woon ik sinds 1991 met veel plezier in Amsterdam, heb een partner, twee kinderen (tieners) en een hond.
Na Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd te hebben aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik aansluitend drie jaar een opleiding gevolgd relatie- en gezinstherapie. Ik ben aan de slag gegaan als pedagogisch hulpverlener bij een GGZ organisatie. Daar coachte ik kinderen en pubers met Autistiforme en Psychotische stoornissen en hun gezin.

Na 12 jaar ben ik overgestapt naar een zorgorganisatie die meer de focus had om kinderen met een psychiatrische achtergrond vanuit de thuissituatie te begeleiden. Daar ben ik uiteindelijk het kwaliteitsmanagement op me gaan nemen voor meerdere vestigingen. Gezamenlijk beleid maken, kijken naar verbeteringen en het coachen en toetsen van collega's in de uitvoer van hun werkzaamheden. Een ontzettende dynamische baan waar ik met veel plezier aan de slag was. Tijdens mijn verschillende werkzaamheden is het altijd mijn uitgangspunt geweest om te kijken naar de krachten van mensen in plaats van naar hun belemmeringen.

Ik ben uit deze baan gestapt omdat ik voor mijn dochter ging zorgen die kanker kreeg. Na begeleiding van een langdurig en intensief ziekteproces ben ik mij gaan focussen op het coachen van (jong) volwassenen met als extra kennisgebied rouw en verliesverwerking. Omdat ik uit eigen ervaring weet dat in het diepste duister het mogelijk is je te richten op lichtpunten.

Om na mijn loopbaan in de hulpverlening mijn kennis op coach vlak wat nieuwe inspiratie in te blazen, heb ik de geaccrediteerde Coachingsopleiding van het ICM met veel plezier gevolgd. In deze opleiding kwamen verschillende coachingstechnieken naar voren die ik regelmatig gebruik.
Maar mijn belangrijkste tool is aanvoelen wat jij nodig hebt, om het beste in jezelf naar boven te halen. Tot welke inzichten kan jij komen om je gedachten, gevoel en gedrag te beinvloeden? (Her) ontdek jouw eigen kracht.

Durf jij het aan te kijken naar je eigen geluk? Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Vanwege gecombineerde werkzaamheden als Kwaliteitsmanager en Praktijkondersteuner Huisarts GGZ heb ik beperkte beschikbaarheid. Zie tab: "Kosten en zo"