Wil jij ook iets veranderen?

Merk jij dat je soms vast zit in bepaald gedrag, of dat het maar niet lukt om bepaalde emoties onder controle te krijgen of een plek te geven? Gun jezelf inzicht en groei.
MayCoach biedt coaching voor (jong)volwassenen die graag met zichzelf aan de slag willen. Dat je al bent gaan kijken op deze website geeft aan dat je iets beters/anders wil voor jezelf. Misschien voel je ook weerstand om aan de slag te gaan. Wat kom ik van mezelf tegen? Hoe ga ik me voelen als ik uit mijn 'comfort zone' ga.
Doe het! Je bent het waard! MayCoach zorgt ervoor dat je kan exploreren en experimenteren in een veilige omgeving.

Kennisgebieden

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Coaching bij persoonlijke ontwikkeling richt zich op het ontwikkelen van je zelfbewustzijn, identiteit, eigen talent en potentieel, vergroten van je kwaliteit van leven, en het realiseren van dromen en aspiraties. Voorbeelden aandachtsgebieden:
  - Je voelt je geremd door je onzekerheid
  - Je merkt dat je last hebt van gedragspatronen van jezelf in je relatie of baan
  - Je ervaart stress en het lukt je niet dit te veranderen
  - Je voelt je in bepaalde situaties angstig maar krijgt hier geen grip op
  - Je hebt moeite met het maken van bepaalde keuzes voor jezelf

  Iedereen heeft wel eens last van zijn eigen gedachten, gevoelens of gedrag. Wanneer je hierdoor wordt belemmerd kan het een probleem voor je zijn of worden. Neem jezelf serieus en ga met MayCoach aan de slag en zoek uit wat je hier in kan winnen.
 • Rouw en Verliesverwerking

  Wanneer je iets waardevols verliest, bijvoorbeeld een naaste, een baan, een lichamelijke functie of je relatie eindigt, zul je een nieuwe balans moeten vinden in je leven. Om dit te kunnen doen moet je door een (rouw)proces. MayCoach kan je ondersteunen in het vinden van een evenwicht in deze nieuwe situatie. Hierbij richten we ons op een balans in emoties en herstel. (proces model "Stroebe en Schut")